rychla demokracia

devinec | clovek ako iny

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
devinec
Slniečkárom do Nového roku
 
Xytrolin
Xytrolin | 31.12.2015 20:29

Cisto mimonraptor: Imigrantov netreba presviedcat, oni uz su presvedceni, inak by sa sem nevybrali... Aha jaj, ved oni sa sem ani nevybrali, ich zaujimaju normalne, slusne krajiny :) "Jaaaj to šme še po-ba-vi-liii!:)"


vlado
vlado | 31.12.2015 21:47

slniečkári presviedčajú o svojej pravde imigrantov? no čo sa tu človek nedozvie...


matrtaj
matrtaj | 1.1.2016 02:47

chlapci,aleze hladate vyhovorky vo vasej retardovanej uvahe?Vy ste len prekrasny dokaz demencie a idiotizmu! Ako niekto,v zdravej uvahe,moze napriek veskeremu riziku od muslimskeho etnika,povazovat myslienky multikulturalizmu za zdrave a uslachtile? Tak ako p.Klaus vcera povedal,kazdy jedinec,obhajujuci tento paskvil,je prinajmensom idiot.Nasli ste sa?


radobox
radobox | 1.1.2016 03:09

Ja nepochopím ako môže niekto považovať za zdravé a ušľachtilé myšlienky Václava Klausa.


kesso
kesso | 1.1.2016 06:55

radobox asi niesi ekonom alebo technik tak nemozes ani pochopit co Klaus hovori nieto este povazovat tie myslienky za uslachtile! Ked ti niekto reprezentuje nieco ako uslachtile tak musis spozorniet lebo na 95% ide o ojeb a utocenim na tvoje city chce ziskat vyhodu v niecom! ;-)


kesso
kesso | 1.1.2016 06:59

Vlado ano slnieckari aspon tu v AT sa snazia tu cvargu presviedcat ze zeny niesu menejcenne a majetok a ze tepli su tiez ludia a ze ludia sa nezabijaju len tak ako ked odtrhnes jablcko! ;-) bohuzial som skepticky ze sa im to podari a vyjdu bez straty hlavy v tomto konflikte civilizacii!


kesso
kesso | 1.1.2016 07:01

Xytrolin ked im zacne EU platit tie iste peniaze cca 820 eur na hlavu u nas na SK ako by mali v AT alebo DE tak oni sem na SK radi pridu! ;-)


vlado
vlado | 1.1.2016 13:03

kesso, to je ako slniečkárska pravda? že ženy nie sú majetok je pre teba si novinka.


kesso
kesso | 1.1.2016 13:46

Pre mna to nieje nove len pre ten odpad co prichadza museli spravi extra obrazkovu knizku aj tak to nechcu pochopit! http://www.kron...lk-Story-474598


| 1.1.2016 13:52

HAPPY NWO 2016!!!


vlado
vlado | 1.1.2016 23:22

kesso, keďže uznávaš že žena nie je majetok, uznávaš slniečkársku pravdu, ergo si slniečkár.


matrtaj
matrtaj | 2.1.2016 01:00

na teba nemá...ty si katalogovy priklad slnieckarsko-pravdolaskarskej poruchy.


kesso
kesso | 2.1.2016 13:00

Vlado uznavam to ale ale ...
To pochopis ked budes dlhsie zenaty! ;-)


vlado
vlado | 2.1.2016 13:17

matrtaj, ja sa len pýtam, čo je to "slniečkárska pravda" veď my to vysvetli! kesso tvrdí, že je to napr. "žena nie je majetok". ty si myslíš opak? keďže nie si slniečkár, predpokladám že ženu máš doma zamknutú v pivnici...


moses
moses | 2.1.2016 15:45

Uha! Slovensky Fritzl??? :D


matrtaj
matrtaj | 2.1.2016 17:29

vladko...a ved ty dobre vies,co je to slnieckarska deformacia.Co ti ja mam davat rozumy? Nahod tu par floskul o laske a pravde. O Putinovej,a hrozbe z Ruska. O vnesenosti myslienok multi-kulti a aj o tom,ako je kazdy nesuhlasiaci jedinec automaticky povazovany za extremistu a nácka. Ako ma kazdy polobuzerant a trtko vysostne pravo neskonale klamat z obrazoviek TV,ze je len jedna pravda a to ta vasa,a kde je opacny nazor zotierany a cenzurovany...kde ste taki ako vy uplne zavrazdili hlavnu esenciu demokracie,cize pluralitu.A ako su pracovnici mainstreamu upozornovani na stratu zamestnania,ak budu verejne zdielat politicky nekorektne nazory.Ako su ucitelia vyhadzovany za casopis ZEM&VEK,ale dennik N moze robit po skolach svoju agendu a ako politruci masirovat mozgy detom uz na zakladnych skolach. Ako ste vy a vam podobni vratili spolocnost do 70' rokov a do stavu normalizacie,ale budete tu slintat a prskat floskule plne demokracie. Grcat sa mi z vas chce....ale verte,ze sa to obrati! Potom pojdeme po vas a ukazeme vam vas recept.


kesso
kesso | 2.1.2016 22:54

martaj toto vsetko mas ak v AT ludia zblbnuti ako za socializmu u nas a tvrdia nieco ine v sukromi a nieco one na verejnosti aby mohli splacat splatky hypoteky a aby deti mohli studovat! Ciste dejavu nasich komunistov kedy tiez vela ludi drzalo hubu a krok a bolo im to vsetko radsej jedno. Teraz ta hora parazitov co prichadza ich prijme len vtedy na odpor ked budu zahnani do rohu ako to zvieratko a to sa uz blizi!


matrtaj
matrtaj | 2.1.2016 23:32

tento rok to pride...verim,ze prve to zacne s RTVS,kde zacne hned po volbach na styl Polska robit Fico poriadky.Snad este jedna slusna,liberalnym idiotizmom nenarusena strana ziska nad 5%,ktora sa spoji vo výmaze podobnej chátry,akou je toto portfolio zhovadilosti na cele s DennikomN,Sme a Aktuality.sk...Markiza potrebuje certifikat od roku 2018,a budem sa hodne divit,ak ho dostane.Tymto pravdolaskarskym hyenam a pseudomarxistickym hovadam dame po chriape a tu cast,ktora kolaborantsky a za Saudske grosiky podsuvala Slovakov do bezpecnostneho rizika a vnucovala tu salafisticku haved posleme tam kam patria...medzi nich,aby mohli debatovat o slniecku a allahovi...


kesso
kesso | 3.1.2016 00:05

matrtaj na Fica sa nespoliehaj po volbach bude pudlikovat sudruhom z Bruselu!


matrtaj
matrtaj | 3.1.2016 01:32

silne pochybujem. Musel by pred celym svetom priznat,ze je obycajna kurwa a tlchuba.Tá zaloba a vsetky rebelie,by z neho urobili pred ocami Polska,Madarska a aj Ceska uplneho podvodnika. netvrdim,ze nim nie je.Aj prave pre tento pripad,ze mu neverim,som spominal este jednu stranu,ktora by s nimi isla do koalicie.Ta by mohla fungovat ako kontrolor...


kesso
kesso | 3.1.2016 10:37

súdruhovia typu Fico nemajú žiadnu hambu jediné čoho sa boja je guľka


vlado
vlado | 3.1.2016 16:23

matrtaj - pravda, putin, rusko, multi, homo, markiza, zem a vek... máš v tom trošku guláš. a to že veríš Ficovi hovorí o tebe viac ako by si chcel.


kesso
kesso | 3.1.2016 16:44

No Vlado tak na tom sa zhodneme Kurva Kurve bok neurve! tak je to u sudruhov u pravnikov ale aj napr zidov! ;-)
Fico je len dve z tychto ziel ale aj to staci!


matrtaj
matrtaj | 3.1.2016 16:51

vlado,nikde som nenapisal,ze mu verim...mas halucinacie? Ostatne je vsetko spravne.Dolezite je si to usporiadat!


radobox
radobox | 3.1.2016 19:32

kesso: som ekonóm a ekonomike pravdepodobne rozumiem viac než ty... nechápem však, čo majú klausove senilné výroky o imigrantoch spoločné s ekonomikou. Bavíme sa o tomto človeku: https://www.youtube.com/watch?v=zpe4T0lXZcE


kesso
kesso | 3.1.2016 22:23

radobox asi sa mylis lebo keby si zil v prostredi EU ekonomickej reality(banky,burzy ministerstva) uz niekolko desiatok rokov ako ja tak by si to chapal kam to vsetko speje! ;-)


radobox
radobox | 4.1.2016 02:18

kesso, žijem v realite skutočného biznisu, ktorý tvorí hodnoty a pracovné miesta a garantujem ti, že byť v EU je pre nás to najlepšie, čo nás mohlo stretnúť. A to isté platí pre Euro. Samozrejme aj ja mám k fungovaniu EU a k jej byrokracii výhrady, ale na rozdiel od teba nemám krátku pamäť a viem, čo tu bolo pred tým a viem si predstaviť, čo by tu bolo bez EU...


matrtaj
matrtaj | 4.1.2016 12:14

Polsko sa neboji revoltovat,madarsko sa neboji revoltovat...preco mame trpiet maniere tej narusenej Europskej komisie a liberetardom Junckerovi a Schultzovi? Ti ludia su uplne mimo realitu a kto to nevidi,je bud rovnako naruseny,ale skurveny prospechar,ako Flasikova,a komplet Most-Hid...nie,nie...EU nam mozno priniesla hodne prospechu,ale momentalne prinasa viac negativ a cumiet na to a neozvat sa,by mohlo byt fatalne. Slovensko by to zvladlo...bolelo by to,ale trh je velky a Cina sa snazi expandovat vo vychodnej a strednej Europe.Rusi by boli jeden obrovsky kupujuci...zvladli by sme to bez tazkych skrabancov. Neopijaj nas tu rohlikmi...


radobox
radobox | 4.1.2016 12:30

matrtaj: ruská ekonomika je momentálne menšia ako talianska, takže ty hovoríš zahodiť európsku ekonomiku a preorientovať sa na ruskú, ktorá je veľkosťou jedna desatina z tej európskej? Prečo sa vyjadruješ k veciam, ktorým absolútne nerozumieš?

Pre informáciu: ukrajinská ekonomika bola roky orientovaná na ruskú a choď sa tam pozrieť aká chudobina tam z toho vznikla.


matrtaj
matrtaj | 4.1.2016 13:00

mame 5 milionov obyvatelov.Cize nasa ekonomia sa moze naviazat aj na taku malu ekonomiku ako je ruska,bez obav a v uplnej pohode. Uz len potravinarske vyrobky by nasli odberatela v celej ich sirke. Spominal som aj Cinu,ktora pradava Rusku svoje know-how,takze mne to pride,ze Rusi sa dali na kompletnu restruktualizaciu svojho priemyslu a hospodarstva,cize by to bol raj pre nasich dodavatelov.Nehovoriac o automobiloch. Rusko nam moze poskytnut lacnu energiu a este od nas nakupovat.A ja neverim,ze odchodom z EU zaniknu aj obchody s ostatnym svetom,cize mi tie ekonomicke vztahy s Cinou a Ruskom pridu logicky,ako nieco naviac,co sa tyka ekonomickeho rastu.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader